x
Van den Berg app DTT Multimedia

zoeksuggesties

Verschillende soorten afvoerputten

Er zijn verschillende soorten afvoerputten, met ieder een eigen doel. Het is van belang om als eerste te bepalen waarvoor de afvoerput gebruikt zal worden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een eenvoudige afvoerput om overtollig regenwater af te voeren of een afvoerput voor in de badkamer? Om de juiste soort afvoerput te kiezen is het belangrijk om te weten wat voor kenmerken verschillende soorten afvoerputten hebben. Wij van Van den Berg Afvoerputten hebben onderstaand een eenvoudig overzicht samengesteld met daarin verschillende soorten afvoerputten en de kenmerken.

De Van den Berg app

Met de ingebouwde zoekfunctionaliteit en de productenscanner heb je alle relevante productinformatie binnen handbereik. Naast het weergeven van de technische specificaties van een bepaald product, biedt de app ook installatie-advies aan in de vorm van tekst en video. Dit alles in een overzichtelijke app met een strak design, download nu de Van den Berg app!

Verschillende soorten afvoerputten overzicht

Een kwaliteit afvoerput zorgt ervoor dat water wordt weggevoerd door middel van een afvoersysteem. Wanneer afvalstoffen direct worden afgevoerd door middel van een afvoerput, is de ruimte hygiënischer, oogt de ruimte schoner én verbeterd het de veiligheid van een ruimte. Een gladde of vieze vloer kan namelijk het risico op een valpartij vergroten.

 

Doucheputten

Douchegoten

Tegelputten en tegelgoten


Emmerputten


Renovatie roosters

Weet je door het overzicht met verschillende soorten afvoerputten nu wat voor soort afvoerput het best bij jouw situatie past? Ja? Ga dan meteen door naar de Van den Berg productpagina of maak nog gebruik van de handige product keuzehulp. Twijfel je toch nog? Aarzel dan niet om een van onze verkooppunten te bezoeken, zodat u de verschillende soorten afvoerputten persoonlijk kunt bekijken.

Referenties