x
Van den Berg app DTT Multimedia

zoeksuggesties

Overzicht met beste afvoerputten

Als afvoerputten expert voorziet Van den Berg je graag van een duidelijk overzicht met de beste afvoerputten. Voordat je een afvoerput gaat installeren is het van belang om te weten welke soort afvoerput je het beste kunt gebruiken. Wordt de put gebruikt voor een douche in de badkamer, of zoek je een afvoerput voor een horeca gelegenheid? Aan de hand van dit overzicht met de beste afvoerputten kun je bepalen wat voor jouw situatie de beste afvoerput is.

De Van den Berg app

Met de ingebouwde zoekfunctionaliteit en de productenscanner heb je alle relevante productinformatie binnen handbereik. Naast het weergeven van de technische specificaties van een bepaald product, biedt de app ook installatie-advies aan in de vorm van tekst en video. Dit alles in een overzichtelijke app met een strak design, download nu de Van den Berg app!

De beste afvoerputten

Beste afvoerput voor de douche

Ben je van plan om een nieuwe douche te bouwen of je huidige te renoveren? Het kiezen van de beste afvoerput voor je douche is afhankelijk van de situatie. Hieronder volgt een lijst met kenmerken van verschillende soorten doucheputten. Deze helpen je bij het kiezen van de juiste doucheput voor jou.

 

  1. Doucheput
  1. Douchegoot
  1. Emmerputten
  1. Tegelputten en tegelgoten
  1. Renovatieput


Beste afvoerputten voor horeca en industrie

Afvoerputten die gebruikt worden voor de horeca of industrie, moeten grote hoeveelheden water en afvalstoffen afvoeren. Van den Berg heeft een divers aanbod aan horeca en industriële afvoerputten die hier geschikt voor zijn. De beste afvoerputten voor de horeca en industrie bevatten de volgende kenmerken: 


Beste balkondoorvoeren  

Om te voorkomen dat regenwater, bladeren en andere afvalstoffen zich ophopen op een balkon, is het belangrijk dat dit afgevoerd wordt. Dit wordt gedaan middels balkondoorvoeren. De beste balkondoorvoeren zijn uiteraard beschikbaar bij Van den Berg. Bekijk het balkondoorvoeren overzicht voor het aanbod.


Beste afvoerputten voor zwembaden

De beste afvoerputten voor zwembaden zijn vrijwel onbreekbaar en licht van gewicht. Daarbij moeten deze bestendig zijn tegen warmte, UV straling en iedere weersomstandigheid. Een antislip laag ter preventie van een valpartij is ook erg belangrijk. Bij Van den Berg beschikken wij over een assortiment aan afvoerputten voor zwembaden (zwembadroosters) die aan deze eisen voldoen.

Naast dat deze afvoerputten geschikt zijn voor zwembaden, zijn ze ook geschikt voor garages, terras afvoer, wasstraten etc. Bekijk het aanbod van deze afvoerputten hier


Advies over de beste afvoerput

Wellicht ben je na het zien van dit overzicht met beste afvoerputten er nog niet helemaal uit welk type afvoerput voor jou de juiste keuze is. Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder bij het kiezen van de beste afvoerput. Maak een afspraak om langs te komen bij onze showroom in Lelystad voor persoonlijk advies. Dit doe je door ons een mail te sturen naar info@vandenbergafvoerputten.nl of door ons te bellen op 0320-226157.

Referenties