de Pro-Line

Een nieuw assortiment douchegoten die geschikt is voor gebruik in alle situaties waar water op een veilige en minimalistische manier afgevoerd moet worden. Vanwege eenvoudige montage zijn deze douchegoten oneindig met elkaar te koppelen, dus bijzonder geschikt voor het plaatsen in b.v. doucheruimten in sportaccommodaties, rondom zwembaden (binnen en buiten) sauna’s, rondom een jacuzzi of hottub, wellness ruimten enz.

Vanwege de geringe inlaatsleuf van 8 mm zijn deze douchegoten veilig voor het lopen met blote voeten. De bovenzijden zijn handmatig geborsteld waardoor er een prachtig oppervlak ontstaat.

Meer technische informatie

Geproduceerd in roestvrijstaal AISI 316, derhalve zeer geschikt voor alle denkbare omstandigheden. De standaard lengtes zijn 500 en 1000 mm en er zijn ook delen die voorzien zijn van een afvoer met betegelbare bovenzijde wat zorgt voor eenheid in de betegelde vloer. Voor een betrouwbare plaatsing zijn deze douchegoten voorzien van een instortflens en stelvoeten. Het montage materiaal is inclusief en bestaat uit Viton pakkingen, roestvrijstalen (AISI 316) bouten en moeren. Maatwerk, zoals hoekstukken, T-stukken of speciale lengtes is mogelijk.

Nederlandse bodem

Net zoals alle overige douchegoten uit ons assortiment worden deze nieuwe douchegoten ook op Nederlandse bodem geproduceerd. Dat is niet alleen een pluspunt in het beperken van CO2-uitstoot maar ook omdat er geen lange afstanden te hoeven worden overbrugd en het is tevens goed voor de lokale economie en de leversnelheid van deze producten.

Artikel nummers:

660.1000                        gootdeel 1000 mm, voorzien van afvoer en tegelbak

661.500                          gootdeel 500 mm, zonder afvoer

661.1000                        gootdeel 1000 mm, zonder afvoer