x
Van den Berg app DTT Multimedia

zoeksuggesties

10.01.2019

ABS douchegoot met RVS afwerking, de FINISH LINE

Een echte noviteit is deze douchegoot van 50 mm breed die in de standaard uitvoering voorzien is van werkelijk alle mogelijke opties.

Het roestvrijstalen deksel heeft een subliem geborsteld oppervlak en is omgekeerd ook te gebruiken als tegelrooster. Rondom deze douchegoot is er de instort-flens die aan één zijde is voorzien van een vouwrand die het mogelijk maakt om deze goten ook te gebruiken als wanduitvoering, eenvoudig de groef aan de onderzijde 90º buigen! Is deze uitvoering niet nodig dan kan de douchegoot in een standaard situatie geplaatst worden in de vloer. Aan beide einden van de douchegoot zijn er zgn. stelvoeten die het installeren eenvoudig en waterpas laat plaatsvinden.

Bijgeleverde waterkeringsmat, voorzien van uitsparing in de afmeting van de douchegoot, zorgt dat de plaatsing gegarandeerd waterdicht in de vloer te realiseren is. Advies: gebruik hiervoor Polymeerkit! Nog een extra zekerheid is een zandhuid rondom het puthuis voor een perfecte hechting in de betonvloer. Ook is er een mogelijkheid om eventueel lekwater op te vangen via openingen in de rand.

Verdere technische details: een uitneembaar waterslot, volgens de richtlijnen van het Bouwbesluit, van 50 mm hoog. De Finish Line douchegoten hebben een afvoercapaciteit van 30 l/min. en zijn voorzien van een zijaansluiting van ø 50 mm die met normale PVC lijm verlijmbaar zijn. De afwaterende gladde bodem zorgt voor een minimaal onderhoud.

Al deze douchegoten zijn voorzien van een blind rooster wat omgekeerd gebruikt kan worden als tegel-inleg rand.

Deze oerdegelijke en complete douchegoten zijn 100% Nederlands fabricaat en zijn leverbaar in 5 verschillende lengtematen.