Naast ons uitgebreide assortiment van den Berg afvoerputten, douchegoten, keukengoten en industriële afvoeren zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van maatwerk oplossingen.

Wij kunnen bijvoorbeeld binnen drie weken een Van den Berg kwaliteit douchegoot leveren op uw maat specificatie(s), hierbij kunt u denken aan speciale lengtes, maar bijvoorbeeld ook aan meerdere afvoeren aan één douchegoot om een grotere afvoercapaciteit te krijgen. Ook bestaat de mogelijkheid om te kiezen vooreen wand of vloerflens of een combinatie van beide. Het deksel kan voorzien worden van dekselvergrendeling voor de veiligheid of bijvoorbeeld gepersonaliseerd worden met een naam of logo. Natuurlijk kunnen onze maatwerk producten voorzien worden van zandhuid zodat deze direct bij binnenkomst verwerkt kunnen worden. Tevens bestaat de mogelijkheid om de douchegoot of afvoerput in een door uw klant gevraagde RAL-kleur te leveren.

Ook onze keukengoten of industriële producten kunnen op maat gemaakt worden, keukengoten zijn bijvoorbeeld leverbaar tot lengtes van wel zes meter uit één stuk! Ook is er de mogelijkheid om een aansluiting te maken op het deksel voor een lekslang van een koelmachine of iets dergelijks.

Vraag direct uw offerte aan via de groothandel!