Maatwerk

Maatwerk en Specials

 

Naast ons uitgebreide assortiment van den Berg afvoerputten, douchegoten, keukengoten en industriële afvoeren zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van maatwerk oplossingen.

Wij kunnen bijvoorbeeld binnen drie weken een Van den Berg kwaliteit douchegoot leveren op uw maat specificatie(s), hierbij kunt u denken aan speciale lengtes, maar bijvoorbeeld ook aan meerdere afvoeren aan één douchegoot om een grotere afvoercapaciteit te krijgen.

Ook bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor een wand of vloerflens of een combinatie van beide.

Het deksel kan voorzien worden van dekselvergrendeling voor de veiligheid of bijvoorbeeld gepersonaliseerd worden met een naam of logo.

Natuurlijk kunnen onze maatwerk producten voorzien worden van zandhuid zodat deze direct bij binnenkomst verwerkt kunnen worden.

Tevens bestaat de mogelijkheid om de douchegoot of afvoerput in een door uw klant gevraagde RAL-kleur te leveren.

Ook onze keukengoten of industriële producten kunnen op maat gemaakt worden, keukengoten zijn bijvoorbeeld leverbaar tot lengtes van wel zes meter uit één stuk! Ook is er de mogelijkheid om een aansluiting te maken op het deksel voor een lekslang van een koelmachine of iets dergelijks.

Daarom leveren wij maatwerk en specials die op specificatie van de klant geproduceerd worden, of het nou om 1 of meerdere exemplaren gaat, alles is mogelijk, als het maar van roestvrijstaal is. Wat wij nodig hebben is een gedetailleerde tekening met duidelijke maatvoering, uitlaat-keuze enz.

Zo is ook Het Element ontstaan, een bijzondere en exclusieve afwatering ’s module voor douches met een hoog water gebruik. Door gebruik te maken van twee (!) afvoeren diameter 50 mm is de capaciteit toegenomen tot 60 l/min, ideaal voor regen- douches enz. Het Element is in meerdere afmetingen uit voorraad leverbaar. Het unieke ontwerp geeft de doucheruimte een luxueus aanzien.

Douche met Rooster Element

Het toepassen van Hexagon tegels in de badkamer zie je steeds meer. Voor deze speciale 6 hoekige vloertegels leveren wij de minst opvallende afvoermogelijkheid. In alle gewenste afmetingen en met elk mogelijk rooster design, zelfs tegel deksel.

Hexagon put

Voor een grote buitenlandse klant leveren wij op verzoek standaard afvoerputten voorzien van een door hun ontworpen rooster perforatie. Bij grotere aantallen is het zelfs mogelijk om een eigen logo te gebruiken.

Doucheput met ronde perforatieDoucheput met vierkante perforatie

Een nog bijzondere toepassing is om onze Perfect Line goten in een wasbak toe te passen. Deze worden speciaal op 300 mm gemaakt, deze worden toegepast in marmeren wasbakken en geven deze een luxe en unieke uitstraling.

wasbak met goot

Het is ook mogelijk om 2 producten van ons te combineren, zoals deze keukengoot, met een puthuis van de 109 serie met een maatwerk mazenrooster, ideaal voor in de keuken.

Voor industriële oplossing bent u ook bij ons aan het juiste adres, deze goot is gemaakt op basis van onze 560 serie, op maat gemaakt met de put met plaatdeksel in het midden en 2000 mm lang, voor industrieel gebruik.

Zelfs een half ronde put is voor ons geen probleem, deze sluit perfect aan met halfronde tegels rondom het zwembad. Tevens hebben wij voor dit project een 6 meter lange douchegoot mogen maken.

half ronde zwembad put

Een douchegoot met een hoge afvoercapaciteit nodig? Geen probleem, door deze te voorzien van 4 puthuizen met afvoer, heeft deze aan afvoercapaciteit van 120 liter per minuut.

maatwerk 4 uitlaten

Ook voor alleen een rooster kunt u bij ons terecht, dit rooster is speciaal gemaakt als afdruiprooster in een bar, met een unieke en eigen design perforatie.

maatwerk bar

De roosters kunnen in elk gewenste RAL kleur gemaakt worden, dit doen wij door middel van poeder coaten. Dit geeft uw doucheput een eigentijds design.

kleuren roosters

Niet alleen kunnen wij douchegoten en putten op maat maken, maar ook onze douchevloeren. Deze kunnen wij geheel op maat zagen.

 

 

U leest het, ongekende mogelijkheden die alleen de afvoerspecialist uit Lelystad kan waarmaken!

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. info@vandenbergafvoerputten.nl