Doucheputten van gerecycled ABS kunststof

Inmiddels zijn onze emmerputten gemaakt van gerecycled ABS kunststof al weer enige tijd leverbaar.

Om ons assortiment gerecyclede producten verder uit te breiden, zijn vanaf heden ook de populaire doucheputten nr. 1805 en 1905 leverbaar met een ABS kunststof puthuis gemaakt van gerecycled ABS kunststof.

Het puthuis van deze doucheputten is zwart van kleur en anders dan het doet vermoeden zijn deze met normale PVC lijm te verlijmen. Verder is de volledig RVS solide bovenzijde draaibaar en in hoogte verstelbaar voor een gemakkelijke installatie. De perforatie in het rooster is met de bekende gebogen sleuven voor optimale waterafvoer. Vanzelfsprekend is de RVS stankafsluiter eenvoudig uitneembaar voor schoonmaak werkzaamheden.

De gebruikte materialen zijn aan het eind van hun levensduur (intussen zijn we natuurlijk wel jaren en jaren verder) weer volledig her te gebruiken om nieuwe producten te gaan maken. In een circulaire economie bestaat geen afval en worden steeds meer grondstoffen opnieuw gebruikt, m.a.w. het afval is de nieuwe grondstof!

Het gehele verwerking proces van gebruikte grondstoffen brengt extra kosten met zich mee; omdat wij geloven in een circulaire toekomst die ruimschoots perspectief biedt, zodat ook generaties na ons kunnen genieten van al het moois op onze planeet, hebben wij besloten deze extra kosten niet door te berekenen aan onze klanten.

Ook deze producten worden op Nederlandse bodem geproduceerd. Dat is niet alleen een pré in het beperken van CO2-uitstoot omdat er geen lange afstanden hoeven te worden overbrugd, het is tevens goed voor de lokale economie en de leversnelheid.

Artikelnummer voor de zijuitlaat is 1815, voor de onderuitlaat is dit 1915.

Voor meer informatie kunt contact opnemen met ons team via info@vandenbergafvoerputten.nl of 0320-226157