x
Van den Berg app DTT Multimedia

zoeksuggesties

Beste afvoer voor douche (badkamer of bad)

Wanneer je een nieuwe badkamer laat bouwen of je oude badkamer gaat renoveren, is het soms lastig om te bepalen wat de beste afvoer voor je douche, badkamer of bad is. Om je een steuntje in de rug te geven bij het nemen van de juiste beslissing, is er een overzicht gemaakt van verschillende typen afvoerputten die geïnstalleerd kunnen worden in een douche, badkamer of bad.

De Van den Berg app

Met de ingebouwde zoekfunctionaliteit en de productenscanner heb je alle relevante productinformatie binnen handbereik. Naast het weergeven van de technische specificaties van een bepaald product, biedt de app ook installatie-advies aan in de vorm van tekst en video. Dit alles in een overzichtelijke app met een strak design, download nu de Van den Berg app!

Beste afvoer

Doucheput

Een doucheput is compact van vorm en is daarom goed te gebruiken in een kleinere douchecabine. Daarbij is een doucheput in veel gevallen voordeliger dan andere soorten afvoerputten. Hierdoor is het kiezen voor een doucheput een goede optie wanneer je een kleiner budget hebt.

Douchegoot 

Een douchegoot kan het best geplaatst worden in een wat grotere douchecabine zoals een inloopdouche, omdat deze een groter formaat heeft dan een doucheput. Omdat een douchegoot een lage inbouwdiepte heeft, is deze goed te gebruiken voor zowel nieuwbouw als een gerenoveerde badkamer.

Tegelputten en tegelgoten

Een tegelput of tegelgoot wordt afgedekt met een tegeldeksel, hierdoor is deze vrijwel onzichtbaar in een betegelde douchevloer. De kosten hiervan liggen echter wel wat hoger dan normale afvoerputten en goten.

Renovatieput

Een renovatieput kan geïnstalleerd worden zonder dat de oude doucheput verwijderd wordt. Bij het plaatsen van een nieuwe douchevloer, wordt de renovatieput boven de oude put geplaatst.

 

Van den Berg afvoerputten aanbod

Bij Van den Berg hebben we een groot aanbod aan afvoerputten en goten. Neem alvast een kijkje in ons assortiment om hier inzicht in te krijgen. Wil je de producten graag in het echt bekijken? Dat kan! Maak een afspraak door ons te mailen naar info@vandenbergafvoerputten.nl of te bellen naar 0320-226157.  

Er zijn een hoop verschillende soorten afvoerputten. De beste afvoerput voor een douche of bad is afhankelijk van de situatie. Hopelijk heeft dit overzicht van beste afvoer voor douches, badkamers en baden je geholpen bij het kiezen van een nieuwe afvoerput. Neem gerust contact met ons op als je meer advies nodig hebt; we helpen je graag!

Referenties