top of page
gesloten mei

Afvoerputten

Ontdek onze afvoerputten in verschillende maten (100x100 mm, 150x150 mm, 200x200 mm) met een breed scala aan designs en kleuren. Perfect voor elke badkamer- of renovatie. Bestel vandaag nog en geniet van een probleemloze afvoerervaring!

Douchegoten

Ontdek onze veelzijdige collectie douchegoten, verkrijgbaar in verschillende lengtes van 500 tot 2000 mm. Met een breed scala aan designs en kleuren, kunt u uw badkamer een stijlvolle upgrade geven. Onze douchegoten zijn vervaardigd met duurzame materialen en bieden optimale afvoerprestaties. Kies vandaag nog de perfecte douchegoot voor uw badkamer en geniet van een moderne en functionele douche-ervaring.

Douchevloeren

Ontdek onze hoogwaardige douchevloeren. Met verschillende afmetingen en maatwerkopties zijn ze perfect aan te passen aan uw specifieke behoeften. Kies uit diverse designs en kleuren om uw badkamer een stijlvolle upgrade te geven. Ervaar het comfort en de kwaliteit van onze douchemodellen. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van een luxe douche-ervaring!

Horeca & Industrie

Ontdek onze veelzijdige selectie van horeca & industrie afvoerproducten. Met verschillende afmetingen en de mogelijkheid voor maatwerk, bieden wij oplossingen voor diverse toepassingen. Verbeter de efficiëntie en hygiëne in uw bedrijf met onze hoogwaardige afvoerproducten. Kies vandaag nog voor kwaliteit en functionaliteit.

R-line-sfeer-3 kleur.png

Pura
serie

Ons uitgebreide assortiment is vanaf heden verrijkt met een aantal eigentijdse en stijlvolle producten. Het betreft een speciale selectie roestvrijstalen douchegoten en doucheputten die een luxe Eenheid en collectief vormen in samenspel met andere exclusieve elementen in de badkamer.

Image by Robbie

Onze toewijding

Onze afvoerputten zijn duurzaam, gemakkelijk te installeren en geschikt voor diverse toepassingen. Bekijk ons assortiment en vind de perfecte oplossing voor uw project.

De hexagon doucheput is een fantastische toevoeging aan elke badkamer. Zijn unieke zeshoekige vorm en prachtige kleurstelling maken het een echte eyecatcher. De hexagon tegeltjes geven de doucheput een eigentijdse uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor je eindeloos kunt variëren en de doucheput kunt aanpassen aan jouw persoonlijke stijl.

hexagon.jpg

Een rose gold douchegoot is dé perfecte toevoeging aan je badkamer als je op zoek bent naar een vleugje luxe. Met zijn elegante uitstraling voegt deze douchegoot niet alleen stijl toe, maar ook functionaliteit.

 

De combinatie van rose gold met dezelfde kleuren of pasteltinten in je badkamer zorgt voor een harmonieus geheel. Het creëert een rustige en serene sfeer waarin je kunt ontspannen na een lange dag.

goot-rose1.jpg
Logo wit vdba

Koperstraat 19

8211 AK Lelystad

+31 320 22 61 57

info@vandenbergafvoerputten.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 07:00 - 17:00

Van den Berg Afvoerputten shoot5367.png

'Dit bedrijf heeft mij fantastisch geholpen om een probleem in mijn badkamer op te lossen. Veel dank voor de goede service!'

-Arthur Hendriks

'Aluminium puthuis doorvoer met doorvoerrooster bestellen wij alleen bij
onze vaste leverancier VAN DEN BERG afvoerputten BV
een echte aanrader,goede en zeer snelle service en levering:perfect.'

-Klusbedrijf BARCO v.o.f.

Duurzame producten

Ruim assortiment

Logo put

snelle
levering

uitstekende klantenservice

bottom of page